Очей не відвести: Проект "СПАДОК" розповів, як виглядали українки в XIX-ХХ століттях (відео)

Одним із облич проекту стала українська етно-співачка Росава.

Перша частина проекту "СПАДОК" розповідає, як виглядали українки в минулому столітті. Скріншот.

Проект «СПАДОК» - це цикл коротких атмосферних роликів, присвячених українській культурі, традиціям, народним звичаям від їх витоків до сучасності, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У 1-шій частині циклу «Національне святкове вбрання» ми покажемо, як у XIX-ХХ столітті виглядала українка в залежності від віку, соціальної приналежності та історико-культурної області проживання. Для цього ми відтворимо характерний для кожного регіону етнічний образ.

Героїні циклу «СПАДОК». Для зйомок у проекті були ретельно відібрані героїні - яскраві та самобутні представниці України, з різним характером, різного віку дівчата та жінки, які заворожують поєднанням простоти та достойності. Одним із облич проекту стала українська етно-співачка Росава.

Над створенням роликів працювали: режисер Олексій Гуз, оператор Юрій Бакун, консультанти Марічка Квітка, Людмила Климук, героїня Софія Андрущенко, графіка проекту Signal Red, продюсер Олена Малкова. Окрема подяка Олені Янчук за натхнення.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...