"Очередная партия навоза для удобрения украинской земли прибыла": На Донбас привезли сотні найманців з РФ

Укомплектовують "підрозділи" найманців з безробітних або колишніх нарко- та алкозалежних росіян, повідомляли раніше у розвідці.

Найманці з Росії. Фото: "Обозреватель"

На територію окупованої Донецької області прибула чергова група найманців з Росії до 400 осіб для доукомплектування формувань "1-го АК ДНР". Про це на своїй сторінці в Facebook пише керівник "Інформаційного опору", нардеп Дмитро Тимчук, повідомляють Патріоти України.

За даними групи, перекидання найманців здійснювалися партіями до 50 осіб. "Після прибуття і збору група спрямована на доукомплектування "1-ї омсбр" і "5-ї омсбр". Це перша група з 4-х подібних груп, які повинні прибути з РФ у розпорядження командування "1-го АК ДНР" до кінця 2016 року", - написав Тимчук.

"Всього, судячи з інформації з "МО ДНР", у таборах на території Росії для доукомплектування підрозділів наразі "підготовлено до 1 300 військовослужбовців для ОК "Донецьк" ("1-й АК ДНР")", - додав Тимчук. "Очередная партия навоза для удобрения украинской земли прибыла", - жартують коментатори.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...