Одеса передає привіт Кримнашу: "Ви там тримайтесь" (відео)

"В Одесі рекордна кількість туристів за довгі десятиліття моїх спостережень. Цього року відкрилося купа нових готелів, смачних ресторанів, чистих пляжів, другий зоопарк, третій аквапарк", - пишуть користувачі в мережі.

На пляжах Одеси рекордна кількість відпочиваючих. Скріншот.

В Одесі зафіксували рекордну кількість відпочивальників. Про це на сторінці в Facebook пише група АвтоМайдан - AutoMaidan, публікуючи відповідне відео, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Одеса передає полум'яний привіт Кримнашу: "Гроші у нас таки є, а Ви там тримайтеся", - підписали ролик.

Активіст Автомайдану, роблячи репост запису, зазначив: "Не знаю, як там у Криму, але в Одесі рекордна кількість туристів за довгі десятиліття моїх спостережень. Цього року відкрилося купа нових готелів, смачних ресторанів, чистих пляжів, другий зоопарк, третій аквапарк. Усе зараз забито під самі корінні зуби відпочивальниками. Увечері в центрі потоки людей як перед футбольним матчем Чорноморець-Барселона".

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...

Мешканців закликали закрити вікна: У Кропивницькому спалахнула пожежа на "Хімрезерві", є жертва

понеділок, 6 травень 2024, 16:44

У Кропивницькому 6 травня спалахнула пожежа на підприємстві "Хімрезерв". На місці працюють рятувальники і наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та ДСНС, передають Патріоти України. Як заявили в...