​Одесі відмовили в прийомі «Євробаченні-2017» через теракти, які готуються Москвою – Аласанія

Дані отримані з СБУ вплинули на рішення комісії у виборі міста-господаря Євробачення-2017

Зураб Аласанія

Про це заявив генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія, повідомляють Патріоти України з посиланям на "Громадське". За словами діяча, одним з важливих критеріїв при виборі міста була безпека.

Очільник НТКУ зазначив, що Одеса отримала "жовтий" (можлива загроза) рівень безпеки. Відзначимо, що цей рівень оголошується при достовірної інформації про підготовку до терактів.

"СБУ буде складно забезпечувати порядок у місті, враховуючи історію з "кримськими диверсантами", - заявив він. Також експерти звертали увагу на місце проведення конкурсу.

"Міжнародний виставковий центр в Києві, в якому буде проходити Євробачення-2017, більше всіх інших варіантів готовий до проведення конкурсу. Зараз він практично порожній. Але це приміщення відповідає потрібним параметрам, таким, як висота, що дозволяє працювати з необхідною технікою", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, пісенний конкурс "Євробачення-2017" прийматиме Київ. Відповідне рішення ухвалив оргкомітет із підготовки та проведення конкурсу. За словами керівника НТКУ, за Київ проголосували 19 членів комітету, за Одесу - 2; одна людина утрималася.

Мобілізація в Україні буде йти по-новому: Ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання

середа, 15 травень 2024, 15:45

На вихідних, 18 травня, набуває чинності новий закон про мобілізацію. Напередодні у Верховній Раді повідомили, що військовозобов’язані, які отримали по декілька штрафів та не з’явились до ТЦК, можуть бути притягнені до кримінальної відповідальності. По...

ЗСУ потрібні кадри: Після 18-го травня можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка, - колишній керівник пресслужби Генштабу

середа, 15 травень 2024, 14:58

Після 18-го травня можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка, - колишній керівник пресслужби ГенштабуКолишній керівник пресслужби Генштабу Владислав Селезньов заявив, що кожного 10-го чоловіка призовного віку можуть мобілізувати після 18-го травня.Нав...