Одеські медики відправили бійця АТО без ніг та руки додому в... плацкартному вагоні

Одеський шпиталь не стримує обіцянки перед рідними воїнів, повідомляють волонтери

Фото: www.1tv.od.ua

Лікарі Одеського військового шпиталю прийняли рішення відправити додому бійця АТО, який втратив обидві ноги, руку та майже повністю втратив зір, у плацкартному вагоні. Про це написала волонтер Helenochka Sotnychek, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

За словами Олени, ситуація з подіним ставленням до постраждалих воїнів АТО відбувається вже не вперше. "Страна должен знать своих «героев», история продолжается, … уже третий раз Одесский госпиталь морочит голову родным (бойца)… Врачи, люди давали клятву", - пише волонтер.

"Благодаря «рекомендациям» госпожи Корчинской таких бойцов надо перевозить только поездами, будто дороги плохие ... Но кто-то забывает оплачивать билеты, в отдельном купе в сопровождении двух человек", - додала волонтер та заявила, що всі витрати волонтери беруть на себе.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...