Одружився за тиждень до загибелі: У Лисичанську провели в останню путь бійця ООС на прізвисько "Шубін" (відео)

Боєць загинув ще 8 серпня, але бойовики не віддавали його тіло.

Ілюстрація:Voloshyna.org.ua.

У Лисичанську Донецької області провели в останню путь бійця 24 омбр Дмитра Українського з позивним "Шубін", який загинув в середу, 8 серпня в зоні ООС. Про це повідомляють Патріоти України.

Військовий загинув в районі Майорська, на Горлівському напрямку. Дмитро прикривав своїх товаришем по службі і своїм життям врятував їх.

"Вони (бойовики) почали оточувати. Вівся щільний вогонь. Спочатку Діма відійшов, а потім кричить, "давай відходь". Ну я і відійшов. Нічого не видно було. Більше Діми я не бачив", - говорить боєць Олег, якого врятував "Шубін".

Тіло захисника України бойовики віддали тільки через тиждень після загибелі.

Дмитро Михайлович Український народився 3 листопада 1979 року в місті Хрестівка (колишнє Кіровське) Донецької області. Останнім часом проживав з сім'єю в Лисичанську. Брав участь у бойових діях в зоні АТО з 2014 року.

Поховали бійця в Лисичанську, де проживає його дружина Юлія, з якою вони одружилися за тиждень до його смерті.

Джерело: 5 канал

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...