Один із шляхів - хорватський: Жебрівський розповів про два варіанти звільнення Донбасу від кремлівських окупантів

Існує дипломатичний і військовий шляхи вирішення збройного конфлікту на сході України, пояснив голова Донецької ВЦА.

Павло Жебрівський. Фото:24tv.ua

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський озвучив два можливих варіанти зі звільнення тимчасово окупованих територій сходу України від російського окупанта. Про це пише Новое время, інформують Патріоти України.

На думку Павла Жебрівського, існує дипломатичний і військовий шляхи вирішення збройного конфлікту на Донбасі, де Росія продовжує активно підтримувати бойовиків "ЛДНР".

"Є два варіанти. Потрібно, щоб міжнародне співтовариство зрозуміло, що це не проблема України, це проблема всього світу. Порушується світовий порядок", - вважає він.

Жебрівський упевнений в тому, що збільшення санкцій проти агресора і тиск спровокує Путіна на виведення військ з України.

"Другий варіант - хорватський. Будувати армію - і років через п'ять відвойовувати військовим шляхом", - додав глава адміністрації.

Відзначається, що Павло Жебрівський покладає великі надії на перший сценарій, адже найстрашніше на війні - це ховати своїх побратимів, пояснив він.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...