"Огляду не було''? У справі Зайцевої знову розгорівся гучний скандал

Захист Олени Зайцевої, обвинуваченої у смертельній ДТП на Сумській у Харкові, заявив про недопустимість як доказів медичного огляду дівчини лікарем-наркологом і висновку за його підсумками, повідомляють Патріоти України.

На те, що нібито було допущено безліч порушень, вказала адвокат Юлія Козир на черговому судовому засіданні у вівторок, 4 грудня. Незважаючи на це, клопотання захисника Геннадія Дронова Сергія Перепелиці в частині призначення судово-медичної експертизи було задоволено.

"І акт огляду, і висновок від 18.10.17 повинні бути визнані недопустимими доказами. Вищевказані положення інструкції носять не просто формальний процесуальний характер, а ставлять під сумнів усі відомості акту, висновку, і взагалі унеможливлює використання результатів такого огляду достовірним доказом. Фактично, його не було", — виклала Козир свою позицію.Поділитися

Підтвердити, за її словами, це повинні свідчення Зайцевої та записи відеокамер. Клопотання Перепелиці адвокат попросила відхилити. Зазначається, що проти виступила сторона звинувачення.

При цьому, представник потерпілих Лариса Матвеєва вказала на невідповідність. На засіданні 12 березня вона питала у Зайцевої, чи є у неї будь-які претензії до проведення огляду у лікаря-нарколога.

"Обвинувачена ніяких зауважень не висловлювала. Як, власне кажучи, не надходило їх і від патрульних. Крім того, питання допустимості доказів має вирішуватися суддею при винесенні рішення", — підкреслила вона.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...