"Духовність" нема чим крити. "Око тобі виколю! Я - дружина депутата!": Росіянка влаштувала скандал на борту літака (відео)

"Скандальній дружині" не сподобалось те, що пасажирка, яка сиділа попереду, відкинула спинку свого сидіння.

Росіянка влаштувала скандал у літаку. Фото: скріншот з відео.

Під час рейсу Москва-Бейрут на борту літаку відбувся скандал, який спровокувала неадекватна росіянка, за її ж словами "дружина депутата". Відео інциденту, що ледь не переріс у бійку, опублікували на YouTube, передають Патріоти України.

Відомо, що подія відбулася на літаку авіакомпанії "Аерофлот" , коли "скандальній дружині" не сподобалось те, що пасажирка, яка сиділа попереду, відкинула спинку свого сидіння. "Обурена" росіянка почала, зриваючи голос на всіх кричати, у бік пасажирів летіли різні погрози, жінка не забула сказати і те, що вона "дружина депутата".

Прохання заспокоїтись переросло у більш відверті погрози. "Заткни свій рот поганий. Око виколю тобі! Ща приїдеш до Лівану, я дружина депутата, я тобі влаштую тама", – кричала вона. Заспокоїлась жінка лише після того, як зрозуміла, що її знімають на камеру.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...