"Окопався" в 125 км від Перекопа: Мер райцентру на Херсонщині співпрацює з державою-агресором - ЗМІ

Дмитро Воронов віддав землю міста в оренду мешканці Московської області.

Дмитро Воронов. Фото:http://khersonline.net

Мер Олешок Дмитро Воронов уклав договір про оренду землі з представниками Московської області, чим викликав величезний резонанс у пресі. Про це пише Херсон.онлайн, передають Патріоти України.

Опублікований документ, в якому орендодавцем є Дмитро Воронов, а орендарем - якась Пахомова Ольга Миколаївна, яка проживає в Московській області. Такі відносини мера з Росією і викликали бурхливу реакцію.

Багато хто вважає, що Дмитро Воронов думає лише про те, як отримати більше грошей, навіть якщо доведеться вести бізнес з країною-агресором.

Поки Президент "Однокласники" і "ВКонтакте" закриває, хтось успішно торгує ...

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...