Окупантам очі муляє: В 50 метрах від кордону з Кримом активісти встановили український прапор (відео)

Тепер український символ розвивається над Чонгарським мостом значно вище від російського і нагадує, що Крим був, є і буде українським.

Скрін відео

Немає спокою окупантам на кордоні з Кримом з боку Чонгара. Ось і 28 жовтня їх спокій потурбувала делегація Генічеського району, яка під носом у ФСБшників підняла український прапор. Ця акція була приурочена до Дня визволення України та Генічеська від нацистів. Про це пише місцевий сайт Херсон, інформують Патріоти України.

На мосту через Чонгарську протоку в 50 метрах від російського блок-поста встановили флагшток висотою 11 метрів. Під час святкового заходу в селі Чонгар місцеві ветеран і мати учасника АТО урочисто передали прапор України керівництву Генічеського району.

Потім, активісти на чолі з Олександром Воробйовим і в супроводі прикордонників під пильним наглядом через потужну оптику російськими військовими, пройшли до флагштока. Під час виконання гімну України прапор підняли глава Генічеської РДА Воробйов, командир легендарного 34 батальйону і глава регіонального меджлісу Ленур Люманов.

Тепер український прапор розвивається над Чонгарським мостом значно вище від російського і нагадує, що Крим був, є і буде українським.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...