Окупанти - не в пошані: Французький актор Рішар пояснив, чому не поїде до Криму

Французька кінозірка зазначив, що розмови навколо його гастролей у Криму несподівано для нього самого почали приймати політичне забарвлення.

П'єр Рішар. Фото:http://tass.ru/

Французький актор П'єр Рішар заявив у Москві, що відмовився їхати в окупований Крим з політичних причин. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Рішар зазначив, що розмови навколо його гастролей у Криму несподівано для нього самого почали приймати політичне забарвлення. "Тому ми якось вирішили, що я поки не поїду", - пояснив актор.

"Ця ситуація мене дуже засмутила. Я вважаю себе актором: я приїжджаю в різні країни, щоб радувати і веселити глядача, щоб дарувати йому емоції. Я ніколи не хотів вникати в політичні проблеми тієї чи іншої країни", - додав Рішар.

Окупанти навіть зруйнували його дім, але...: Харків'янина вдруге судитимуть за любов до "русского мира" (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 21:28

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові 48-річного чоловіка, який є шанувальником Росії. За даними слідства, у 2022 році його вже притягували до кримінальної відповідальності за те, що він заперечував збройну агресію Росії проти Україн...

"Спорт поза політикою": Призер Олімпіади з плавання став на захист Ломаченка перед титульним боєм

вівторок, 7 травень 2024, 21:16

Срібний призер Олімпіади з плавання і колишній народний депутат України Денис Силантьєв поділився думкою щодо українського боксера Василя Ломаченка. Силантьєв в інтерв'ю Sport-express.ua заявив, що не хоче «змішувати спорт і політику», передають Патріо...