Не через Україну: У Росії назвали "свою" причину демаршу Сафіни і Рішара

Артистів звинуватили у тому, що вони думають перш за все про власні доходи.

Алессандро Сафіна. Фото: starconcert.com.ua.

Оперний та естрадний співак з Італії Алессандро Сафіна і французький актор П'єр Рішар скасували свої виступи не у зв'язку з принциповою позицією України і не під страхом санкцій з її боку, а чисто з комерційного розрахунку. Про це заявив агентству "РИА Новости" так званий віце-прем'єр кримського "уряду" Дмитро Полонський, передають Патріоти України.

"Для этих коллег самое главное – это деньги. Для кого-то важнее честь, совесть, деловая репутация, а для кого-то важны деньги. Пусть эта история остается на их совести. Люди выбрали деньги, это чисто коммерческий расчет, так как в Украине, к примеру, они могут дать десять концертов, а в Крыму только один, поэтому здесь чисто финансовая история", — сказав чиновник.

Віце-прем'єр упевнений, що інші артисти продовжують приїжджати до Криму, і українська влада їм не перешкода. "Много хороших и выдающихся артистов, как российских, так и мировых, приезжают и будут приезжать в Крым", — підкреслив Полонський.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...