Окупанти оголосили кримчанам про чергові "тимчасові труднощі" перед "вічним покращенням"

Мешканців анексованого півострова попередили про планові відключення електроенергії у липні.

Ілюстрація:https://www.volynnews.com

Окупаційна влада Криму оприлюднила графік планових відключень електроенергії на липень 2017 року. Про це йдеться в повідомленні найбільшої кримської енергокомпанії "Крименерго", передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Графік тимчасового відключення споживання електричної енергії розроблений відповідно до правил повного і (або) часткового обмеження режиму споживання електричної енергії", - йдеться в повідомленні.

Причиною введення в дію графіка відключення називається дефіцит генеруючих потужностей в енергосистемі.

У квітні 2016 року окупанти запустили в Крим третю нитку енергомоста до Криму потужністю 200 МВт. Це повинно було допомогти повністю забезпечити півострів електроенергією в літній період.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...