Окупанти побилися з місцевими жителями: Тульських десантників у Криму "накрила" біла гарячка - розвідка

Командування батальйонно-тактичної групи намагалося приховати факт бійки і перешкоджало роботі військової поліції.

Ілюстрація:Patriot NewsВ рядах російських окупаційних військ у тимчасово окупованій АР Крим тривають випадки грубого порушення військової дисципліни, зловживання спиртними напоями і зіткнення з місцевим населенням. Про це прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє на сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, 16 січня в базовий табір батальйонної тактичної групи зі складу 51-ї парашутно-десантного полку (в / ч 33842, пункт тимчасової дислокації н.п. Філатовка) 106-ї повітряно десантної дивізії (Тула) ЗС РФ прибув заступник начальника Управління військової поліції Сімферополя з метою з'ясування обставин участі військовослужбовців підрозділу в недавній бійці з цивільними особами. Командування БТГр намагалося приховати факт бійки і всіляко перешкоджало роботі представникам військової поліції.

Для профілактики і лікування випадків білої гарячки і алкогольної інтоксикації медичною службою базового табору БТГр придбано велику кількість ліків в т.ч. антидепресивної дії та гепатопротекторів, додали в ГУР МОУ.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...