Окупанти поспішають з поверненням скрепних цінностей: До Сімферополя привезли пам'ятник Катерині II (фотофакт)

Пам'ятник російській імператриці мають намір встановити в місці, де він і стояв до знесення в 1921 році, - у Центральному парку культури і відпочинку.

Пам'ятник російській імператриці Катерині ІІ відкриють у Сімферополі в кінці червня. Фото:http://www.radiosvoboda.org/

Окупаційна "влада" Криму привезли до Сімферополя з підмосковного Жуковського пам'ятник російській імператриці Катерині II. Про це повідомляє Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Пам'ятник мають намір встановити в місці, де він простояв до знесення в 1921 році, - в Центральному парку культури і відпочинку.

Відновлення пам'ятника ініціювала організація "Русское единство". Відкриття пам'ятника заплановано на кінець червня.

Біля підніжжя російської імператриці будуть розміщені скульптури діячів епохи: князів Григорія Потьомкіна і Василя Долгорукого і бюсти генералісимуса Олександра Суворова та посланця Росії в Туреччині Якова Булгакова.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...