Окупанти проти: Кримські набережні залишилися без вуличних музик

Все просто: реєстрації вуличних музикантів взагалі не існує в Росії, а тепер і в Криму.

У вуличних музикантів в Криму окупанти відібрали апаратуру. Фото: rbc.uaТепер в Криму немає жодної реєстрації вуличних музикантів, завдяки якій раніше вони могли безперешкодно грати на набережних кримських курортів, пишуть Патріоти України з посиланням на повідомлення одного з ялтинських музикантів на ім'я Максим в соцмережі.

"При Україні була реєстрація. Ми приходили до міськради, було прослуховування. Ми домовлялися про місце, на якому хочемо виступати. А в цьому році один з музикантів, у якого відібрали апаратуру, ходив у міськраду, де йому сказали, що такої реєстрації не існує взагалі в Росії і Криму, і що допомогти нічим не можуть", – розповів музикант.

Також артист додав, що багатьом відпочиваючим подобаються їхні виступи, і вони відразу помітили відсутність музикантів на набережній Ялти. "Багато хлопці грають там по 12-15 років, люди приїжджають їх слухати. І ось вони влаштували на набережній тишу, два вечори поспіль взагалі ніхто не грав. Люди ходять, питають", – сказав він.

Раніше в Ялті провели рейди по боротьбі з несанкціонованою діяльністю вуличних музикантів. Вилучали апаратуру і складали адміністративні протоколи.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...