Окупанти влаштували облаву із затриманнями на центральному ринку Сімферополя

За словами очевидців, силовики затримують "осіб неслов'янської зовнішності", люди стверджують, що один автобус із затриманими вже відправили до Центру "Е".

Центральний ринок у Сімферополі. Фото:http://ua.krymr.com

В анексованому Криму на центральному ринку Сімферополя силовики затримують людей. Про це на своїй сторінці у Facebook написав адвокат Еміль Курбедінов, передають Патріоти України.

Також про затримання повідомила Таміла Ташева. "Мені дзвонять люди і повідомляють про облаву силовиків на центральному ринку Сімферополя і затримання", - написав Курбедінов.

"Затримано в тому числі журналіста Тараса Ібрагімова і правозахисника Андрія Олександровича Криська", - повідомив він.

Ташева написала про затримання багатьох людей.

Водночас видання Крим.Реалії повідомляє, що ринок оточили співробітники російського ОМОНу.

За словами очевидців, на ринку силовики затримують "осіб неслов'янської зовнішності", люди стверджують, що один автобус із затриманими відправили до Центру "Е"

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...