Окупанти влаштували облаву із затриманнями на центральному ринку Сімферополя

За словами очевидців, силовики затримують "осіб неслов'янської зовнішності", люди стверджують, що один автобус із затриманими вже відправили до Центру "Е".

Центральний ринок у Сімферополі. Фото:http://ua.krymr.com

В анексованому Криму на центральному ринку Сімферополя силовики затримують людей. Про це на своїй сторінці у Facebook написав адвокат Еміль Курбедінов, передають Патріоти України.

Також про затримання повідомила Таміла Ташева. "Мені дзвонять люди і повідомляють про облаву силовиків на центральному ринку Сімферополя і затримання", - написав Курбедінов.

"Затримано в тому числі журналіста Тараса Ібрагімова і правозахисника Андрія Олександровича Криська", - повідомив він.

Ташева написала про затримання багатьох людей.

Водночас видання Крим.Реалії повідомляє, що ринок оточили співробітники російського ОМОНу.

За словами очевидців, на ринку силовики затримують "осіб неслов'янської зовнішності", люди стверджують, що один автобус із затриманими відправили до Центру "Е"

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...