Окупанти "змилостивились"? Кримському політв'язню дозволили побачитися з важкохворою матір'ю

​Ув'язнений активіст попрощається з матір'ю в Бахчисараї.

Ахтем Чийгоз. Фото:avdet.orgУкраїнському політв'язню Ахтему Чийгозу, який перебуває у в'язниці окупаційної "влади" Криму, дозволили побачитися з вмираючою матір'ю. Про це повідомив адвокат Микола Полозов в своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Блискавка! Ахтема Чийгоза сьогодні привезли в Бахчисарай і він зміг попрощатися з вмираючою матір'ю. Спасибі всім, хто допомагав і переживав!" - написав правозахисник.

Як відомо, Чийгоз був затриманий в січні 2015 року за участь в мітингу на підтримку територіальної цілісності України перед будівлею Верховної Ради Криму 26 лютого 2014 року. Йому інкримінують організацію масових заворушень.

В Одесі під час ракетної атаки загинув проректор МГУ

вівторок, 30 квітень 2024, 11:45

В Одесі 29 квітня внаслідок ракетної атаки РФ загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, 44-річного чоловіка знайшли мертвим н...

Виїзд з України: Стало відомо, як зміняться правила перетину кордону для чоловіків у травні

вівторок, 30 квітень 2024, 11:30

В Україні діє воєнний стан і загальна мобілізація, у зв'язку з чим для військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років діють обмеження на перетин кордону. "Факти" розповіли, як зміняться правила з 1 травня, передають Патріоти України. 18 трав...