Олександр Усик відреагував на погрози щодо свого побиття при захисті Києво-Печерської лаври

Абсолютний чемпіон світу пояснив свою позицію звичайним позивом "захистити слабкого".

Олександр Усик. Фото: Matchroom Boxing.

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик відповів на погрози активістів, які зібралися покарати боксера. Український спортсмен заступився за ченців Києво-Печерської лаври, передають Патріоти України.

"Чому, якісь радикально налаштовані люди, повинні йти кудись і щось забирати? Де взагалі поліція буде в цей час? Де взагалі закон? На чиєму боці він буде? Звісно, я стану на сторону свого будинку, своєї віри", - заявив Усик.

Абсолютний чемпіон світу пояснив свою позицію звичайним позивом захистити слабкого. "Ви знаєте, що у мене дуже багато однодумців. Дивіться, якщо хтось говорить, що хоче зробити боляче комусь, ви не будете захищати слабкого? Так, це здорова людина повинна робити. Це нормально. Якщо ви йдете по вулиці, і побачите, що хтось когось б'є, ви повинні встати на захист, тому що це байдужість, якщо ви не зробите цього", - висловився про ситуацію український боксер.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...