"Олександр Залдостанов (Хірург) підставив своїх друзів із Федеральної служби охорони президента РФ Путіна", - російський журналіст

Сергій Доренко заявив, що був із байкером на різних прийомах у Кремлі та на інавгурації президента РФ Путіна і не став реагувати на його виклик на двобій.
Сергій Доренко. Фото: скріншот з відео.

Заявивши, що вдарив журналіста Сергія Доренка на прийомі у Кремлі, лідер мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов підставив своїх друзів із Федеральної служби охорони (ФСО). Про це заявив російський журналіст Сергій Доренко в інтерв'ю Юрієві Дудю. Відео опубліковано на YouTube-каналі "вДудь", передають Патріоти України.

"Залдостанов прочитав "Трьох мушкетерів" і вирішив, що він Д'артаньян. Я серйозно кажу, справді. У хлопчика ж пізній розвиток і він тепер прочитав "Трьох мушкетерів"... Є погляд, що Залдостанова підводять до [президента РФ Володимира] Путіна ФСО-шники, що в нього друзі у ФСО. Залдостанов, безумовно, підставив своїх друзів тим, що він говорить, що рубиться з людьми у Кремлі", – розповів журналіст.

Доренко зазначив, що за все, що відбувається в околицях Кремля, відповідають співробітники ФСО. "Там мошонку не можна приколотити на Червоній площі. Щойно починаєш приколочувати мошонку, негайно з'являється цілий полк ФСО-шників. А Залдостанов каже, що в Кремлі б'ється. Це про що він говорить? Про те, що або ФСО не контролює Кремля, або ФСО разом із Залдостановим убиває людей", – підкреслив він. Журналіст додав, що Залдостанов йому не телефонував. Він зазначив, що був із байкером на різних прийомах у Кремлі та на інавгурації президента РФ Путіна і не став реагувати на виклик на двобій. "Чому я повинен із кожним лайном махатися?" – підкреслив він.

У 2012 році у своєму відеоблозі на YouTube Доренко назвав членів клубу "Нічні вовки" "педикуватими команчами Саші Хірурга". У липні 2018 року Залдостанов заявив, що після образ в ефірі на адресу мотоклубу зателефонував Доренку та пообіцяв за нагоди йому відповісти. "Коли ми все-таки зустрілися на одному високому прийомі у Кремлі, то я своє слово дотримав", – заявив Хірург. Очевидці підтвердили факт бійки в холі Кремля в листопаді 2014 року. За їхніми словами, коли Доренко піднявся, байкер пообіцяв прийти до нього на передачу. "Пристрасть Доренка до гучних, але порожніх театральних викриттів давно відома. Є люди, із якими я волію не розмовляти, а вибивати їм зуби. Доренко до таких і належить", – сказав Залдостанов.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...