Олена Кравець показала відео зі своїми малюками

​Молода мама розповіла, як їй допомагає автоматичний заколихувальний центр, особливо при догляді за двома малюками.

Олена Кравець. Фото: hochu.ua

Актриса студії "95-ий квартал" Олена Кравець показала фото своїх малюків, виклала коротке відео в соцмережі і розповіла про безсонні ночі. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Олена Кравець не особливо балує шанувальників і не часто робить публікації в соцмережах. Однак, вчора ввечері вона зробила виняток і опублікувала коротке відео з маленькою донькою (судячи з рожевого одягу).

На відео дівчинка солодко спить, а заколисує її геніальний винахід, який реально допомагає. Особливо цінне це придбання, якщо підростають відразу двоє малюків, як у Олени.

"Ну все, братцы, началось!! ночи бессонные и короткие, дни быстротечные и хлопотные, и все взрослые уставшие, но счастливые, включая собаку..:) Как раз сегодня ночью поняла, что мне лично тоже нужна эта замечательная вещь — укачивающий центр. Я, например, тоже хочу лежать, слушать музыку, качаться и спать… как младенец:)", — написала Кравець.

Ці слова, природно, викликали розуміння і співчуття у всіх матусь, які на собі відчули складності перших місяців з новонародженими малюками: "Ми теж з чоловіком думаємо, як би туди залягти))", "Тримайся, Лена!!! Поки можна засунути в качалочку - найлегший час))))".

Раніше Олена Кравець показала крихітну дитячу ручку, яка міцно тримається за татів палець. Судячи з підпису, ручка так само належить доньці Катрусі.

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець стала мамою вдруге 15 серпня 2016 року і, як і очікувалося, народила двійню - хлопчика і дівчинку. Імена для малюків, схоже, були заготовлені ще до їх народження, і приховувати їх Олена Кравець не стала - хлопчика назвали Іванком, а дівчинку Катрусею.

Лена одружена з колегою по роботі Сергієм Кравцем з 2002 року і в родині підростає 13-річна донька Машенька, яка з кожним роком стає все більше схожа на маму.

Про другу вагітність Олени стало відомо в квітні 2016- го, а незабаром вона сама підтвердила цю інформацію. За час вагітності Олена Кравець запустила власну лінію одягу для вагітних під назвою OneSize by Lena Kravets, яку сама демонструвала в якості моделі.

На початку червня стало відомо, що Олена Кравець вагітна двійнятами, а вже в серпні малюки з'явилися на світ.

Бог не дослухався до молитов зрадника: Оголошено підозру клірику Московського патріархату, який перефарбував в'їзд у Херсон під час окупації у кольори російського прапора

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:58

Служба безпеки зібрала доказову базу на колаборанта Назара Шкіля - іподиякона так званої "Херсонської єпархії РПЦ" на тимчасово окупованій частині регіону. Про це в четвер, 9 травня, повідомила пресслужба СБУ. . Повідомляється, що під час окупації Хер...

Уже доступніша: Ціна на популярну весняну ягоду в Україні знизилась втричі

п’ятниця, 10 травень 2024, 4:15

В Україні дешевшає полуниця. Ціни на українську полуницю коливаються від 35 до 80 гривень за кілограм, що є майже втричі нижче, ніж у минулому році, завдяки сприятливим погодним умовам та врожайності. У найближчі тижні українці зможуть побачити значне ...