"Тінь Юлі" у перегонах за президентським "бубликом": "А почему никто не спрашивает, иду ли я?" - Олена Кравець протролила Зеленського та інших (відео)

Олена Кравець жартує над тим, що Володимир Зеленський досі офіційно не заявив про своє рішення йти на вибори, а вона може скласти йому гідну конкуренцію.

Володимир Зеленський і Олена Кравець. Фото: скріншот з відео.

Студія "Квартал 95" опублікувала уривок першого випуску шоу "Жіночий квартал" про те, як Олена Кравець вирішила обговорити свою кандидатуру на президентські вибори в Україні замість Володимира Зеленського. Про це в неділю, 16 грудня, повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційну сторінку кварталівців в Facebook.

"Елена Кравец: "А почему никто не спрашивает ИДУ ЛИ Я? Ну вы же видели рейтинги: на первом месте Тимошенко, на втором кое-кто из "Квартала". А я, получается, и Тимошенко, и кое-кто из "Квартала"! А рейтинги, они же суммируются, да?" - підписали відео гумористи.

В даному номері Олена Кравець міркує на тему того, що в "Вечірньому кварталі" вона завжди грає роль Тимошенко, яка, за даними всіх рейтингів, займає перше місце. Також Кравець жартує над тим, що Зеленський досі офіційно не заявив про своє рішення йти на вибори, а вона може скласти йому гідну конкуренцію.

У даній сценці також з'являється Володимир Зеленський, який стурбовано намагається з'ясувати серйозність заяв Олена Кравець. У коментарях підписники відреагували на жарт:

"Головне вже є критична маса за Зеленського. Відкрутитися йому вже не вдасться. Володя, не підведи," - написав Олексій.

"Вован молоток йди в президенти, Маріуполь за тебе", - дописав Сергій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...