​Олімпіада-2016 в Ріо, все що Ви проспали: Освистані росіяни та інші кращі моменти церемонії відкриття (відео)

З другої ночі за Києвом до п’ятої ранку на іншому кінці земної куля пройшло яскраве дійство, котре варто переглянути

Збірна України пройшла в параді націй на урочистій церемонії відкриття Олімпійських ігорНа стадіоні "Маракана" в Ріо-де-Жанейро офіційно оголосили старт Олімпіади-2016, зазначають Патріоти України.

Прапороносцем олімпійської збірної нашої держави став 48-річний стрілець Микола Мільчев. Олімпіада в Ріо для нього вже четверта в спортивній кар'єрі, українець є олімпійським чемпіоном Сіднея-2000. Парадну форму українських олімпійців була розроблена Національним олімпійським комітетом спільно з відомим українським дизайнером Андре Таном.

Масові дії з участю сотень артистів розгортаються на легендарному стадіоні "Маракана". З допомогою різних технологій, які включають в себе використання проекторів упереміш з реальними об'єктами за участю артистів, на арені відтворюється історія Бразилії.

Під час параду спортсменів з арені пройшли близько 12 тисяч атлетів з рекордної кількості держав – 207. Пропонуємо переглянути як все було.

Олімпіада в Ріо пройде з 5 по 21 серпня. Це будуть перші Олімпійські ігри, що проходять в Південній Америці, другі в Латинській Америці після Олімпійських ігор 1968 року в Мехіко і перші з 2000 року, що проходять у південній півкулі. На стадіоні "Маракана" в рамках церемонії відкриття Олімпійських Ігор відбулося спеціальне шоу-уявлення.

У заході були задіяні 35 тисяч чоловік, 12 шкіл самби і понад 5,5 тисячі костюмів.

А ось збірникам наших сусідів були не дуже раді. Люди доброї волі традиційно не люблять агресорів та розпалювачів війни. Стадіон у Ріо освистав збірну Росії, коли ведучі оголосили вихід команди РФ, створивши на 80-тисячного арені значний гул.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...