"Он давно один из нас - натурал и п*дарас": Російський музикант заспіває у Києві про Януковича (відео)

Пісню під назвою "Своїх не кидаємо" Вася Обломов написав ще у 2014 році, одразу після втечі екс-президента

Фото: censoru.net

Відомий російський поет і музикант Вася Обломов планує виступити в Києві з сольним концертом вже найближчим часом. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Лайм", повідомляють Патріоти України.

За словами артиста, в українській столиці він обов'язково заспіває пісню про екс-президента Віктора Януковича. "16 жовтня ми повинні кривими рейсами прилетіти в Київ. Думаю, що програма буде велика і з поправкою на те, що ми в Україні. Тобто ми, швидше за все, заспіваємо пісні про вашого колишнього президента-втікача і про те, як колишнього прем'єра посадили у в'язницю. Ну, і пару нових пісень, думаю, покажемо", - сказав Обломов.

Пісню під назвою "Своїх не кидаємо" один із засновників та учасник музично-поетичного проекту "Пан хороший" написав після втечі Януковича з України і анексії Криму Російською Федерацією.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...