"Он должен набраться мужества и признаться": російський журналіст розповів, хто збив "Боїнг" на Донбасі (відео)

Олександр Невзоров закликав зізнатися у злочині екс-ватажка слов'янських терористів Гіркіна.

Олександр Невзоров. Фото: скрін відео

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров заявив, що малайзійський Boeing 777 рейсу MH17 в липні 2014 року був збитий з території Донбасу одним з колишніх ватажків терористів Ігорем Стрєлковим-Гіркіним, і закликав його зізнатися у злочині. Про це журналіст сказав в інтерв'ю Эху Москвы, повідомляють Патріоти України.

Невзоров зазначив, що Гіркін, хоч і зпотішний, але неякісно і "дуже погано грає цей спектакль офіцерської честі".

"Потому что то, что произошло с "Боингом" над Донбассом, мы все понимаем и знаем. Уже все, по-моему, знаем, кто на самом деле был автором этого выстрела. И мы все понимаем, до какой степени подставлена была Россия, прежде всего, Россия этим событием.

И вот взять и, наконец, набраться мужества, не сидеть по каким-то дырам и не давать какие-то прищемленные интервью, а набраться мужества и сказать: да, блин, я. Вот меня и судите. И я только был в этом виноват и по этому счету платить буду я. Но ведь на это у этих паяцев храбрости не хватает", - сказав Невзоров.

"Это же не то, что обмотаться пулеметными лентами и надеть много больших касок одновременно на голову и изображать защитников Славянска. Вот 14 тонн сосисок, которые пытаются привезти украинцы и накормить голодный город. Это другое.

Вот на это мужества не хватает. А это бы сняло, вероятно, очень много вопросов. Если бы человек решился сказать, что знаете, это моя ошибка, моя вина. Меня казните. Красиво было бы, но вот на это у них кишка тонка ", - заявив Невзоров.

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...