"Он упал": Стало відомо про різке зниження рейтингу Путіна у великих містах Росії

Рейтинг нинішнього президента РФ залишається стабільним лише в містах з 500 000-950 000 жителів і в селах.

Рейтинг Путіна суттєво впав. Ілюстрація: Getty images.

Рейтинг президента РФ Володимира Путіна в Москві і Санкт-Петербурзі за місяць впав більш ніж на 12% – з 69,7% 10 січня до 57,1% 18 лютого. Про це пише російське видання "Ведомости", передають Патріоти України.

В інших містах-мільйонниках Росії падіння рейтингу Путіна на ті ж 12% відбулося ще до Нового року, після чого він збільшився лише на 2%. Аналогічна тенденція спостерігається в містах з населенням від 100 000 до 500 000 чоловік і до 100 000 чоловік. Рейтинг Путіна залишається стабільним лише в містах з 500 000-950 000 жителів і в селах.

Гендиректор ВЦВГД Валерій Федоров вважає, що такі показники характерні для етапу передвиборчої кампанії, коли люди згадують і про інших політиків. "У великих містах фактор страху і адміністративного тиску працює слабкіше. Крім того, у їх мешканців вище планка вимог, більше джерел інформації, тому вони більш критичні до влади", - додав Федоров.

Як говорить близьке до адміністрації президента РФ джерело, падіння рейтингу Путіна можна пояснити недостатньою активністю і помилками під час виборчої кампанії: "В реальності цифри набагато менше. Реальна явка в кращому випадку очікується 55-60%, результат Путіна коливається в залежності від регіону від 50 до 65%. Якщо в Москві вийдуть за 50% – це буде подвиг", - сказало джерело.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...