Она честно служила Украине: Народний артист Росії попросив Путіна не вбивати Савченко (відео)

Володимир Назаров закликав президента поставитися до української льотчиці з повагою.

Володимир Назаров. Фото: соцмережі.Народний артист Росії, композитор і режисер Володимир Назаров звернувся до президента Володимира Путіна з проханням негайно звільнити колишню військову льотчицю Надію Савченко. Відеозвернення Назарова до Путіна опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

Назаров зазначив, що саме Путін в 2004 році присвоїв йому звання Народного артиста. "И тогда в страшном кошмаре я не мог представить, что в 2016 году я буду просить вас не убивать женщину — не убивать Надежду Савченко, не убивать боевого офицера, вся вина которой только в том, что она честно служила своей родине Украине", — сказав Назаров.

Він закликав президента поставитися до Савченко з повагою. "Вы любите подчеркивать, что существует честь офицера. Так уважайте своего врага. Весь мир знает, что вы создали такую судебную систему, при которой ни один судья, ни один прокурор, даже просто милиционер ничего не сделает без команды сверху, без вашей, Владимир Владимирович, команды", — зазначив артист.

Назаров зажадав негайно відпустити Надію Савченко. "Не дай Бог Надежда Савченко умрет — разгорится такой пожар, что мало не покажется. Пожар на десятилетия. И будут погибать и украинские, и российские мальчишки. Я понимаю, вам их не жалко, но их жалко мне и миллионам отцов и матерей жалко своих сыновей, которые будут погибать ради ваших амбиций", — сказав він.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...