"Онуки Леніна погрожують розправою, захистимо святиню": Намісник Почаївської лаври волає про допомогу

У проросійських священнослужителів ще нічого не забрали, але вони вже нагнітають атмосферу.
Почаївська лавра. Фото: Вікіпедія.

Намісник Почаївської лаври митрополит Володимир заявив, що святині надходять погрози. Він попросив небайдужих українців в разі потреби захистити храм. Про це йдеться на офіційному сайті Свято-Успенської Лаври, передають Патріоти України.

"З огляду на ситуацію, яка склалася, і за інформацією, якою ми володіємо, і по загрозам розправою, які посилюються, мабуть, і нам доведеться щось пережити. Тому просимо вашої підтримки, в першу чергу молитовної, моральної і мабуть знадобиться ваша фізична присутність", - сказав митрополит.

"Тепер не 17-й рік двадцятого століття, і не розгул жовтневої революції, однак онуки Леніна - за духом, погрожують розправою, а тому захистимо свою святиню", - додав він.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...