"Они думали, что богатая Россия завалит их скатертями-самобранками": Журналіст з РФ побував у Криму і поскаржився на місцевих

Жителів Криму порівняли зі старою дурепою з казки про золоту рибку.

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

Російський журналіст побував у Криму та поскаржився на жахливий сервіс на вокзалах, в готелях і аеропортах. У репортажі «Як ви задовбали!»: Кримчани незадоволені напливом туристів», опублікованому на сайті МК, півострів називають заповідником, в якому зберігаються не тільки реліктові рослини, а й реліктові соціальні відносини, передають Патріоти України.

«Едем в такси от автовокзала в гостиницу. На въезде в город — мертвая пробка. Водитель возмущается: «Раньше такого не было! Город запрудили толпы приехавших отдыхать на своих авто! Ездить невозможно! Они города не знают, дорог не знают! Попадают в аварии!», — йдеться в репортажі.

Разом з тим він зазначає, що в розмовах з місцевими жителями раз у раз прослизає роздратування і нарікання з приводу того, що «раніше було краще». Так, люди скаржаться на те, що раніше наплив туристів був більше.

«Раньше Украина ехала начиная с апреля. А сейчас весь июнь был пустой, только в начале июля люди поехали». Другая квартирная хозяйка ворчит, что «когда была Украина, цены были выше — квартиру можно было сдавать за 50 долларов в сутки», — пише автор статті.

Жителів Криму в репортажі порівнюють зі старою з казки про золоту рибку: «Иных причин, кроме иждивенческого менталитета, я не вижу. Когда Крым присоединили к России (анексували, — ред.), крымчане думали, что богатая нефтью и газом Россия завалит их скатертями-самобранками, коврами-самолетами и прочими цветиками-семицветиками".

За словами пропагандистів, спочатку анексії до Криму надійшов вал грошей. Але потім, пише автор матеріалу, «халява скінчилася» і ціни в Криму злетіли вгору. А напливу туристів, незважаючи на авіасполучення і відкриття Кримського моста, так і не стався.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...