"Они говорят: "Вам хана!", а я говорю "Ни хрена!": Український фермер розповів, як російські журналісти перекрутили його слова (відео)

Сергій Каратан став "зіркою" російської пропаганди після того, як на телеканалі "Росія 1" вийшов брехливий сюжет за його участі.

Харківський фермер став "зіркою" російської пропаганди. Скріншот.

Пропагандисти каналу "Росія 1" перекрутили слова фермера з села Андріївка Харківської області Сергія Каратана, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Настоящее время".

За словами Каратана, з пропагандистами його звів глава асоціації фермерів. Також він стверджує, що "журналісти" спілкувалися українською мовою, тому він нічого не запідозрив.

У брехливому сюжеті "Росії 1" стверджується, нібито в Україні більшість земель, придатних для сільського господарства, скупили американські корпорації, і навіть вивозять український чорнозем ешелонами. Також російські ЗМІ зазначали, що аграрне господарство України на межі виживання.

Герой сюжету стверджує, що нічого подібного не говорив, а побачивши - був у шоці.

"Незважаючи ні на що, ми живемо й виживаємо, і будемо жити. Вони кажуть: вам хана. А я кажу: ні хріна! Те, що землю вивозять ешелонами - це марення сивої кобили... У Кегичівському районі 20 тисяч гектарів приблизно (а це третя частина всієї землі) - це земля, яка перебуває в одноосібників", - обурюється він.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...