"Они украинцы, это же провокация": російська пропаганда змовчала про коридор ганьби для путінських "вовків" у Празі (відео)

Журналістка пропагандистського каналу не спромоглася визнати, що "теплу" зустріч кремлівським байкерам насправді влаштували чехи.

Чехи зустріли путінських байкерів "коридором ганьби". Фото: скрін відео

Журналістка телеканалу "Росія 24" розповіла про те, як "позитивно" в столиці Чехії зустріли російських байкерів з мотоклубу "Нічні вовки", не звернувши уваги на плакати "Чехам добре відомо, яка вона - "дружба" правителів Росії", а також "Цуценята, йдіть додому". Ролик про це можна подивитися на Youtube, інформують Патріоти України.

Наприкінці російська журналістка припустила, що натовп людей, які освистали росіян, це виключно українці. "Це ж провокація", - пояснила вона.

Тим не менше, раніше губернатор Південно-Моравського краю Чехії Міхал Гашек поклав квіти до пам'ятника воїнам Червоної Армії в місті Брно разом з байкерами російського клубу "Нічні вовки".

А в соцмережах опублікували відео, як "Нічних вовків" у Празі зустрічали свистом, непристойними жестами, антирадянськими плакатами, а також прапорами України, кримського Меджлісу, НАТО і США.

Як відомо, у березні 2016 року президент російського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов заявив про плани клубу в кінці квітня почати мотопробіг із Москви, який повинен завершитися в Берліні 9 травня.

У відповідь польська влада заявила, що Польща не пропустить на свою територію російських байкерів. Двоє байкерів були затримані на кордоні Литви з Білоруссю, 3 травня стало відомо, що близько 20 байкерів знаходяться в Словаччині.

Як повідомлялося раніше, лише на Ольшанське кладовище жителі Праги вирішили пропустили гостей з Росії та дати їм можливість хоч трохи погостювати в чужій державі.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...