Операція пройшла успішно: Волонтер Яна Зінкевич подякувала лікарям за "новий хребет" (фото)

Яну вже перевели з реанімації до відділення ортопедії.

Яна Зінкевич після операції. Фото: Facebook

Волонтер і медик Яна Зінкевич, що постраждала в ДТП, успішно перенесла серйозну операцію в ізраїльській клініці і вже переведена з реанімації до відділення ортопедії. Про це повідомив екс-радник губернатора Дніпропетровської обласної державної адміністрації Борис Трейгерман в Facebook, інформують Патріоти України.

"Хороша новина, Яну з реанімації перевели у відділення ортопедії! А це означає Яна йде на поправку. Їсть з апетитом, читаємо всі ваші побажання і коментарі", - написав він.

Сама Яна вже встигла подякувати лікарям за "новий титановий хребет", а також всім тим, хто допомагав їй з перших хвилин трагедії і допоміг потрапити на лікування в клініку Ізраїлю.

"Я хочу подякувати лікарям лікарні Мечникова і лікарям, хто приїжджав до мене, піклувався про мене (Мем, Таня, мама), хто в перші ж хвилини були зі мною і боролися за моє життя.

Величезне людське спасибі Валентину Резніченку. Це мій справжній друг. Без його допомоги я не змогла б потрапити на лікування в Ізраїлі. Спасибі доктору Фрідландеру за мій новий титановий хребет.

Спасибі Борису, що піклується про мене на чужині, де немає жодної рідної людини. Спасибі всім! Слава Україні", - такі слова подяки з'явилися на сторіночці Яни в Facebook, які на її прохання залишив Борис Трейгерман.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...