Моя битва за життя: Волонтер Яна Зінкевич показала вражаючі світлини

Волонтерка оприлюднила фото, які були зроблені взимку 2016 року та влітку 2017 року, чим довела свою нестримну жагу до життя.

Яна Зінкевич. Фото: Радіо ТРЕК.Волонтер, доброволець-медик, командир медичного батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич показала вражаючі фото, як відновлювалася після серйозної аварії, що сталася у грудні 2015 року. Знімки Зінкевич опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

Зазначимо, що волонтерка оприлюднила фото, зроблене взимку 2016 року та влітку 2017 року. На першому – вона перебуває в лікарні, а на другому – потискає руку президенту України Петру Порошенку на відкритті реабілітаційного центру в Сумах.

"Битва за життя. Ці два фото розділяє час, трохи більше року..Зима 2016 року..літо 2017 року. Вердикт лікарів, як ізраїльських, так і українських, що навіть не говорячи про те що мої травми були несумісні з життям, після перенесеної тяжкої операції на хребті, я ніколи не зможу ходити та ніколи не зможу мати діток. Декілька місяців повністю лежача, величезні старання для відновлення, і ось у жовтні 2016 року (опісля того, як виявилося, що я була вагітноюю весь той час при лікуванні), я народила донечку Богдану. А сьогодні, на відкритті реабілітаційного центру в Сумах, зустріч із побратимами, губернатором та президентом – "на своїх двох"!" –написала Зінкевич.

"Ну що ж, перший крок я вже зробила, тому можна вважати що моя реабілітація розпочалася, тому побачимо, що буде далі", – додала волонтерка.

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...