Заліз на 2-метрову конструкцію і не втримався: Педагоги прокоментували інцидент з третьокласником на Черкащині (відео)

У школі вже провели службове розслідування, опитували можливих свідків і кривдників хлопчика.

Давид Лавриненко. Фото:скрін відеоУ Чорнобаї Черкаської області лікарі вже третій день борються за життя восьмирічного хлопчика Давида Лавриненка, який 1 жовтня після школи знепритомнів, але перед тим встиг повідомити про побиття. Як повідомляє ТРК Вікка, педагоги запевняють, що третьокласник просто впав з висоти, розважаючись на дитячому майданчику, передають Патріоти України.

Поки Давид вийшов з коми - дитині провели дві операції і лікарі змушені були видалити йому частину селезінки. Везти хлопчика далі, ніж районна лікарня, медики не ризикнули, адже у дитини була внутрішня кровотеча.

Мати Давида Марія вже майже третю добу чергує біля ліжка сина. "Сказав, що його побили. Був одяг брудний, скаржився на біль в руці. Був у дуже важкому стані", - розповіла вона.

Лікарі кажуть, що зараз стан хлопчика вкрай важкий. Крім проблеми з селезінкою у нього ще ряд травм. В.о. головного лікаря Чорнобаївської центральної районної лікарні Сергій Чуба перераховує: закрита черепно-мозкова травма, забій грудної клітини, закрита травма черевної порожнини, зламана рука, на голові були синці, подряпини ...

Відзначається, що перед втратою свідомості хлопчик назвав ім'я двох однокласників, які над ним знущалися. Як розповіла бабуся Давида - розповідь про кривдників вже не перша. Так 1 вересня була гематома на носі, а в школу хлопчик ходити боявся.

Марія Лавриненко зазначила, що неодноразово скаржилася на образи її сина з боку інших дітей класному керівнику. Педагог підтвердила, що таке траплялося, проте запевняє, що дитячі непорозуміння відразу ж залагоджували.

"Конфліктні ситуації між дітьми бували, але провокатором цих ситуацій часто був і сам Давид", - запевнила вона. За її словами, були проведені індивідуальні бесіди з батьками.

У школі вже провели службове розслідування. Опитували можливих свідків і кривдників Давида. Діти запевняють, що він просто заліз на конструкцію заввишки майже в 2 метра - мовляв, хотів продемонструвати якийсь трюк, однак не втримався, що і стало причиною травм.

Заступник керівника Золотоніської місцевої прокуратури Олександр Чумаченко заявив, що фактів, які підтверджують побиття Давида іншими дітьми, не встановлено. Зараз хлопчика готують до перевезення в Черкаську обласну дитячу лікарню.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.