"Виборці повинні відповідати за свій вибір - жителі Сміли заплатять повторно за тепло і газ", - Чорновіл

Мер міста Сміла Цибко Олексій займався чим завгодно, окрім своїх прямих повноважень.

Дуже цікаві моменти із життя мера Сміли. Ілюстрація: соцмережі.

"Просте питання щодо критичної ситуації з теплом у невеликому місті Сміла на Черкащині: чи відповідають мешканці за свою владу й чи повинні ми знову всією країною скидатися на погашення боргів, які виникли через зловживання або бездіяльність мера", - пише політолог Тарас Чорновіл на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Мер Цибко Олексій займався чим завгодно, окрім своїх прямих повноважень: їздив до Москви відвідувати своїх політичних партнерів з числа найжорсткіших україноненависників, де публічно хаїв нашу владу й країну; Проривав разом із Саакашвілі український кордон та нападав на наших прикордонників; пробував збурити політичну ситуацію в місті та області... Ще він, після того, як міська рада висловила йому недовіру й усунула з посади, довго боровся в судах та врешті прорвався назад до свого кабінету.

Жодного разу не чув, щоб мешканці Сміли викинули мера-сепара з міської ради, блокували дороги через його діяльність. Вони в своїй більшості спокійно спостерігали та навіть злорадствували. А зараз, коли через бездіяльність мера і його виконкому накопичилися борги перед газовиками (ви впевнені, що мер умисно не приховував цю інформацію від ради й громади?), містяни, бач, готові на заклик мера-сепара перекривати дороги.

Тепло місту таки дали після втручання Президента, але борги ніхто не може списувати, як би не хотілося меру й населенню. І мені байдуже, що мешканці, знову ж тільки зі слів мера, справно сплачували за газ і тепло. Вони обрали й толерували таку владу, яка сприяла шахраям, тому мають заплатити повторно. Не напряму, звісно, а зі свого міського бюджету. І все. Виборці повинні відповідати за свій вибір".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти обстріляли стадіон українського футбольного клубу

субота, 27 квітень 2024, 15:01

Стадіон Електрометалург у Нікополі зазнав значних ушкоджень внаслідок російського обстрілу. Про це повідомляє Telegram-канал "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України. На відео видно пошкоджені трибуни, адміністративні будівлі, а також глибоку в...

"Якась машина брудна": Оля Цибульська потрапила в ДТП і показала свій пошкоджений автомобіль (фото)

субота, 27 квітень 2024, 14:53

Співачка Оля Цибульська в Stories повідомила, що потрапила в ДТП. Артистка викликала поліцію, яка приїхала на місце події у Києві. Співачка показала фото пошкодженого автомобіля і розповіла, що врізалася в паркувальний металевий бар'єр. За словами арти...