Субсидію не дали: На Луганщині у власному домі може замерзнути український поет

Пенсія у Василя Старуна – трохи більша 1500 гривень. У дружини приблизно така ж.

Василь Старун. Фото: Фейсбук.

"Ситуація дика. Як і багато що у країні, де гуляє дикий капіталізм. Один з найцікавіших і найоригінальніших поетів сучасної України Василь Старун має реальну перспективу замерзнути у власному помешканні", - пише видавець Сергій Чирков на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Живе він у селі Деркул Біловодського району Луганської області. Пенсія – трохи більша 1500 гривень. У дружини приблизно така ж.

За газ щомісяця треба платити 2700 грн, плюс інша комуналка. Субсидії на цей опалювальний сезон не дали. Правди у місцевої влади не знайшов, скаргу до столиці – переправили у район.

Були сподівання на президентську стипендію. Та керівництво Луганської письменницької організації віддало її іншому – за принципом "ти вже стипендію колись отримував".

Станом на 1 січня накопичилося 6000 гривень боргу. Якщо Василь Старун не сплатить борг до 10 січня – обіцяють відрізати газове опалення. Посеред зими. Крапка. Шановні друзі, хто має змогу – давайте допоможемо поетові врятуватися від холодів".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...