Відбили селезінку, вирвали волосся, зламали руку: На Черкащині третьокласник потрапив після уроків до реанімації

Керівництво школи відмовляється від коментарів. Кажуть, не все однозначно у цій ситуації.

Хлопчик лежить у місцевій лікарні без свідомості. Фото:gazeta.ua

У селищі Чорнобай на Черкащині третьокласник Давид Лавриненко після школи потрапив до лікарні з відбитою селезінкою. Його побили однолітки, як пояснив він батькам. Пошкоджений орган лікарі видалили, передають Патріоти України.

"Дитина зараз підключена до апарату життєзабезпечення, - розповідає подруга матері хлопчика Леся Бондар. – За ніч переніс 2 операції. В дитини вирване волосся, рука не згиналася. Після цього жаху сам прийшов до універмагу, навпроти якого ми з його мамою працюємо. Завели у магазин. Вже там Давид втратив свідомість. Викликали "швидку". Поки лежить у нашій лікарні без тями".

За словами матері постраждалого, однокласники й раніше били його. На початку вересня син прийшов зі школи з розірваним вухом. Батьки зараз шоковані й не відходять від дитини.

"Що конкретно трапилося я ще не знаю, - пояснює мати Давида Марина Лавриненко. – Йому зробили операцію по видаленню селезінки і він без тями. Чому це сталося теж не можу сказати. Якась дитяча хвалькуватість чи амбіції з боку тих, хто міг побити. Син нічого конкретного не розповідав про причини. Подібне неодноразово траплялося. Скарги були постійно й від інших батьків на хлопця, що на нього вказав син. Зверталася неодноразово до класного керівника і до батьків. Перша обіцяла працювати з батьками однокласника і з ним самим. Результату не було".

Керівництво школи відмовляється від коментарів. Кажуть, не все однозначно у цій ситуації.

Інша версія випадку – школяр міг упасти з двометрової гірки. За неофіційною інформацією від правоохоронців, підозрюваних однокласників вже опитали. В той день вони були на тренуваннях. Обидві версії поліція перевіряє. Наразі вирішується питання транспортування третьокласника до Черкаської дитячої обласної лікарні.

"Дитина ще не транспортабельна, - говорить головний лікар дитячої обласної лікарні Микола Кондрацький. – Наші лікарі неодноразово вже до нього виїжджали. Робили дренаж легень. Хочемо забрати, бо не можемо постійно їздити туди. Лікар літав у Чорнобай санавіацією. Повітряним шляхом медики також планують доправити хлопця до Черкас".

Окрім відбитої селезінки у школяра виявили перелом руки та численні забої. Поліція відкрила кримінальне провадження за необережне нанесення тяжкого тілесного ушкодження.

Джерело: Gazeta.ua

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...