Скандал чи піар: Що загрожує співачці, яка у Києві порубала сокирою "Порше"

Артистку, яка вирішила зняти оригінальний кліп, може чекати штраф або позбавлення водійських прав.

Фото:Politeka

Блондинкою, яка порубала сокирою "Порше" в центрі Києва, була співачка групи MDZ. Дівчина знімала кліп на пісню NO STRESS. За сюжетом кліпу блондинка лається зі своїм хлопцем, викидає його речі з вікна, а потім йде на вулицю і рубає сокирою його "Порше", а другу машину розписує балончиком, передають Патріоти України.

Все відбувалося дуже реалістично - "Порше Бокстер" був припаркований в лівій смузі, перед пішохідним переходом. Своє авто співачка припаркувала збоку, в середній смузі руху. Інцидент стався серед білого дня, і вільною для проїзду залишалася тільки одна права смуга.

Очевидно, міські служби про зйомки кліпу музиканти не повідомили. У всякому разі до місця подій навіть виїхала поліція, але нікого не застала. Справу не заводили - від потерпілого заяв не надходило.

Однак при бажанні співачку все одно може чекати адміністративне покарання.

"Є два варіанти. Артистку можуть залучити за статтею за створення аварійної обстановки на дорозі, - пояснив столичний юрист Віталій Мацелюх. - Для цього, звичайно, необхідна заява від потерпілого і відповідно фактичні докази. Але навіть якщо заяви немає, дії дівчини посеред дороги, коли вона трощила автомобіль, формально містять в собі ознаки створення аварійної ситуації на дорозі.

Крім цього, у поліції завжди є можливість залучити організаторів і учасника до адміністративної відповідальності, наприклад, за порушення правил зупинки, але без створення аварійної обстановки. Таким чином зірку чекає штраф розміром 680 гривень або позбавлення прав від півроку до року.

Джерело: KP.ua

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...