Виродка у в'язницю: Українців розлютив водій, який у Києві протягнув на капоті двох патрульних поліцейських

Надзвичайна подія сталася у Голосіївському районі столиці.

Ілюстрація:odessa.online

У Києві порушиник ПДР збив двох патрульних поліцейських і тягнув їх по дорозі. Одного з постраждалих із травмами госпіталізували до лікарні. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ Мартін Брест на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася у Голосіївському районі близько 12:40 30 липня. Інспектор патрульної поліції Максим Коваленко намагався зупинити Honda Accord за розворот на пішохідному переході, однак водій почав чинити опір.

Максим Коваленко

"Водій Хонди вирішив бути крутим, газонув і поволік за машиною двох поліцейських - Макса і хлопця з іншого екіпажу, Олега. Макс у лікарні. Водій - у райвідділі, з адвокатом, розповідає: "Ой, мені погано, нічого не знаю", - написав Брест.

У другого поліцейського пошкоджена рука, проте від госпіталізації він відмовився. Допис про подію викликав резонанс у мережі: користувачі активно коментували цю НП.

"Сподіваюся, цей виродок сяде", - висловилася Романна Мельниченко. "Сил і удачі Максу, а водія - до в'язниці", - висловили коментатори підтримку постраждалому.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...