Оприлюднено нові подробиці страшного вибуху на київському заводі

Один із постраждалих, 29-річний Ігор О., отримав 98% опіків тіла 3-4 ступеня.

На заводі у Києві стався вибух. Фото: ДСНС

Лікарі роблять все можливе, щоб врятувати життя двох постраждалих, які отримали важкі опіки в результаті вибуху на заводі в Києві. Про це "Обозревателю" розповіли медики, передають Патріоти України.

Як стало відомо, один із постраждалих, 29-річний Ігор О., отримав 98% опіків тіла 3-4 ступеня. Його стан - критичний. У іншого постраждалого, 50-річного Володимира Г., 65% опіків. Обидва чоловіки на сьогодні перебувають в реанімації столичного опікового центру.

Нагадаємо, що НС на заводі, розташованому на вулиці Північно-Сирецька, 3, відбулася в четвер вдень, 12 січня. Встановлено, що вибухнула одна з печей для вирощування мікрокристалів кремнію. Всі обставини аварії з'ясовуються.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...