Опубліковане ще одне відео конфлікту волонтера з Добкіним

У події в залі суду у справі Лукаш, виявляється, було яскраве продовження на вулиці.

Михайло Добкін. Фото: сайт міста Харкова.

На YouTube каналі Erich Hartmann NEW Channel з'явилося відео з "другою серією" скандалу, пов'язаного з "розбірками" волонтера Олександра Кравчука і одіозного нардепа від Опозиційного блоку Михайла Добкіна, передають Патріоти України.

На відео дія відбувається на вулиці, біля виходу з будівлі Апеляційного суду. На кадрах видно, що цього разу прямими учасниками подій стали охоронці Добкіна, які агресивно відганяють Кравчука від дорученого їм "тіла". Нової бійки вдалося уникнути завдяки поліцейським і Нестору Шуфричу.

Як вже писав Styler, в середу, 18 листопада, під час судового засідання на Оленою Лукаш на її колегу Михайла Добкіна накинувся невідомий чоловік, особа якого була незабаром встановлена. Патріот на ім'я Олександр Кравчук після інциденту став справжнім народним героєм.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...