Опубліковано відео кривавого теракту в нічному клубі Стамбула в ніч на Новий рік

Жахлива бійня в нічному клубі була організована бойовиками ІДІЛ, в теракті загинули 39 осіб.

У Стамбулі стався кривавий теракт. Фото: 112 Україна.

В Інтернеті оприлюднено відео, яке фіксує момент нападу одягненого в новорічний костюм терориста, на нічний клуб Стамбула - трагедія забрала життя 39 людей безпосередньо в ніч Нового року, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

ЗМІ підкреслюють, що спочатку бойовик вбив офіцера поліції і невідомулюдину біля входу в нічний клуб. Після цього він проник в приміщення і влаштував криваву стрілянину вже всередині.

Журналісти підкреслили, що трагедія була ініційована терористами ІДІЛ, які публічно взяли на себе відповідальність за терористичний акт.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...