Ось так заблукав: П'яний російський бойовик, що "служить у Приморському краї", насмерть збив жінку на Луганщині (відео)

Терорист заявив поліції, що у нього імунітет, оскільки він "проходить службу у ЗС РФ з дислокацією за 9 тисяч км від Донбасу"

Фото: strichka.com

У місті Стаханов (Кадіївка) Луганської області п'яний бойовик насмерть збив мирну мешканку. Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Андрій Лисенко, інформують Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

"Військова розвідка повідомила про черговий військовий злочин російських окупаційних військ. Вчора в м. Стаханов капітан-артилерист зі складу так званої 7-ї окремої мотострілкової бригади, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, спричинив ДТП, що призвело до загибелі місцевої жінки. Коли на місце інциденту прибула окупаційна поліція, капітан заявив, що у нього імунітет, оскільки він проходить службу у збройних силах РФ з місцем постійної дислокації Уссурійськ Приморського краю РФ, за 9 тис. км від Донбасу. Ось так заблукав", - сказав Лисенко.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...