Остання імперія зла і Велика Допінгова Олімпіада

Безкарність російської брехні б'є рекорди. Класичний приклад кадебістських замашок - досягнення цілей за всяку ціну. Перетворити людину на зомбі для справи - як це по-російськи!

Допінг-спорт - зомбі-спортсмени. Фото: ru.espreso.tv"Не сумніваюся, що екс-глава московської антидопінгової лабораторії Родченков говорить правду. Велика допінгових Олімпіада в Сочі стала безпрецедентною подією в історії спорту. Вперше у світовій практиці організатори створили «конвеєрну» систему безкарного забезпечення своїх спортсменів допінгом, що включає масову підміну результатів допінг-проб, такі матеріали сайту Нескучные новости пропоную читачам Патріоти України.

Нічого дивного в цьому немає. У Росії при владі стоять вихідці зі спецслужб. У цьому середовищі прийнято досягати поставлені начальством мети будь-якими засобами. Обман, провокації, вбивства, підробки - все це не вважається непристойним, якщо служить інтересам «справи». Згадайте війну проти України: скільки було брехні, провокацій, таємних спецоперацій. Люди, які звикли використовувати певний набір методів вирішення завдань, користуються ним в будь-якій сфері. Не важливо яка мета стоїть перед ними: захопити Крим або перемогти на Олімпіаді.

Тільки боюся я, що ми дізналися від Родченкова не всю правду про Сочі. Не думаю, що чекісти, забезпечуючи перемогу своїм, відмовилися б від можливості заважати чужим спортсменам. Пам'ятаю, наприклад, абсолютно несподіване катастрофічне виступ відомої японської фігуристки Мао Асада в короткій програмі. До і після цього вона виступала блискуче. А тут повний провал.

Абсолютно приголомшена тим, що трапилося Мао говорила потім, що тіло відмовлялося її слухати. В результаті перемогла російська фігуристка. Чи не дивуюся, якщо ті ж спецслужбісти, які підміняли допінг-проби російським спортсменам, злегка притравили перед виступом японку і, можливо, деяких інших іноземних учасників-переможців.

Попереду чемпіонат світу з футболу в Росії. Боюся, що не тільки честь світового футболу, але і здоров'я футболістів у небезпеці.

Українцям за кордоном знову почали видавати паспорти: Ось хто в пріоритеті

понеділок, 6 травень 2024, 19:50

Закордонні підрозділи ДП “Документ” відновили видавання паспортів громадянам України в тестовому режимі. Про це повідомили на сайті підприємства, передають Патріоти України. Паспорти видаватимуть насамперед “соціально вразливим категоріям громадян”, як...

"Ми не дозволимо відправити їх на смерть": Віцепрем'єр Угорщини зробив заяву про повернення чоловіків-біженців в Україну

понеділок, 6 травень 2024, 19:30

Віцепрем’єр-міністр Угорщини Жолт Шем’єн заявив, що його держава не передаватиме Києву українських чоловіків призовного віку й не дозволить "відправити їх на смерть". Про це повідомляє atv.hu, передають Патріоти України. За словами Шем’єна, кожен украї...