Остання пісня "циркачів": "95 квартал" поскаржився зі сцени, що їм забороняють жартувати, "заклеюючи рота скотчем" (відео)

​На новому концерті студії гумористи представили пісню, в якій критикують владу.

Скрін відео

У новій пісні артисти розкритикували президента і Верховну Раду. Відео виступу опублікували в Facebook в групі "Баба и кіт", інформують Патріоти України.

В описі до відео сказано "остання пісня кварталу". Користувачі соцмережі залишали свої незадоволені відгуки. Найбільше підтримали такі коментарі:

"ах вони підараси, то при янику їм добре жартувалося, а нині "скотчем рот заклєілі"? п.с. інше діло, якби вони це українською заспівали, але куди ж їм?», «Бльо, аж на сльозу прошибає... )) Кого вони розжалобити хочуть? Не перестануть "шутіть"? - тобто те униле гівно з бидлячим гумором вони шютками називають? Ну то й вітер їм в спину нах!», «Надеюсь, что действительно, последняя песня". Варто відзначити, що знайшлися і прихильники артистів. В основному, люди посилалися на те, що гумористи продовжують жартувати про політиків і владу, як і раніше.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...