"Квартал зашкварився": Пародія гумористичної студії про "прорив Саакашвілі" обурила мережу (відео)

​Сам екс-голова Одеської області досить несподівано відреагував на номер гумористів.

Ілюстрація:Styler

Номер "Кварталу 95" про скандальний "прорив" Саакашвілі через український кордон, показаний в новому випуску "Вечірнього Кварталу", розгнівав користувачів соціальних мереж. Про це пише Styler, передають Патріоти України.

Так, гумористи присвятили номер скандалу з поверненням в Україну екс-президента Грузії і колишнього голови Одеської області, якого позбавили українського громадянства. Зеленський і компанія представили, як би виглядали зйомки "прориву" "Одесько-грузинською кіностудією".

Крім Саакашвілі, якого зіграв сам Володимир Зеленський, в номері з'явилися мер Львова Андрій Садовий, народний депутат Юлія Тимошенко і мер Києва Віталій Кличко. Ролик, який був опублікований на YouTube-каналі студії "Квартал 95" лише 14 жовтня, вже встигли подивитися майже 270 тис. українців.

Варто відзначити, що багатьом ця пародія здалася "вульгарною" і "несмішною". Деякі юзери навіть почали звинувачувати Зеленського в тому, що він "скурвився" і "продався". "Квартал" зашкварився", - написав Сергій Тесленко.

."Квартал" ходить під Коломойським, а Саакашвілі - особистий ворог Коломойського. Ось "Квартал" і відпрацьовує гроші", - припустив ще один коментатор.

"Квартал" люблю дивитися, але цей номер викликав огиду. Тупе кривляння на догоду ворогам Міші", - зазначила Наталія Бакон. Сам екс-голова Одеської області досить спокійно відреагував на пародію "Кварталу 95".

"Вони мене "тролять", але я не ображаюся. Все-таки, Зеленський дуже талановитий", - зазначив Саакашвілі на своїй Facebook-сторінці.

Але є і ті, кому сподобався номер. "Браво! Дуже люблю цих артистів і дуже люблю дивитися "Квартал". Молодці, хлопці", - написала Маріам Оганесян.

"Сміх крізь сльози" Так вперед за грузинською зіркою кочовою"- написав у Facebook заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін." Шедевр, знімаю капелюха!"- зазначив Андрій Тірон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...