​Останній шлях героя: Як на Закарпатті ховали командира роти 93-ої бригади «Осу» (відео)

У рідному селі Угля знайшов свій останній прихисток справжній український офіцер, 23-річний Володимир Цірик. Навіть коли він був смертельно поранений, дбав не про себе, а про товаришів, що перебував у скруті.

Патріоти України вже повідомляли, як земляки на колінах зустрічали загиблого героя. Нові подробиці повідомила прес-служба 93-ої ОМБр.

"Учора, 21 липня, в селі Угля, що на Закарпатті, в останню путь провели командира 9-ої механізованої роти 93-ої ОМБр, старшого лейтенанта Володимира Цірика (позивний "Оса"), який загинув у бою з терористами. Кортеж, який віз труну з тілом загиблого воїна, люди зустрічали на колінах, вигукуючи "Герої не вмирають!".

закарпатье похороны

Останній шлях був освітлений тисячами лампадок, а углянці виклали свічками ім'я свого героїчного земляка.

Попрощатися з бойовим побратимом прибули сотні військових і волонтерів, в тому числі безпосередній командир "Оси", комбат із позивним "Дельта" і відома на передовій медик – «Мама Пісків» - Степанівна.

закарпатье похороны

Після панахиди товариші по зброї "Оси" пронесли на руках труну до центральної площі в супроводі військового оркестру. Останній шлях воїна обсипали квітами.

закарпатье похороны

На церемонії прощання бойові побратими згадували Володимира Цірика як талановитого професійного офіцера, який був справедливим командиром, турботливим до підлеглих і в той же час неймовірно безстрашного, справжнього патріота України.

закарпатье похороны

"Навіть коли він був смертельно поранений, він дбав не про себе, а про товаришів, які були поруч із ним. І він просив спочатку їх урятувати", - розповів про останні години життя "Оси" товариш по зброї Володимира з позивним "Моряк" .

закарпатье похороны

Героя поховали на сільському кладовищі з усіма належними військовими почестями. Україна втратила одного з найкращих своїх синів, а Збройні сили - талановитого і дуже перспективного офіцера, який мав усі шанси досягти найвищих керівних посад і перемог".

закарпатье похороны

Вічна пам'ять герою!

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...