От тільки в Росії: Лорак розповіла, як бореться за мир в Україні

Співачка і далі продовжує стверджувати, що російський та український народи не сварилися, а війна - це з'ясування стосунків політиків.

Ані Лорак нещодавно повернулася з турне у США та Канаді. Фото:ivona.bigmir.net

Співачка Ані Лорак вкотре заявила, що російський та український народи не сварилися, а про війну на Донбасі згодом "всі забудуть". Про це співачка розповіла в інтерв'ю Комсомольской правде в Украине, повідомляє Еспресо.TV.

"Народи і не сварилися. З'ясовують між собою стосунки політики. Вони ж і ведуть боротьбу. Як можна в один момент припинити відносини між країнами? У нас родинні, історичні зв'язки. У нас все сплетено - у когось тітка і брат тут, у когось - сестра і дідусі - там...

Як би не намагалися залучати народ в ці ігри, все одно ми - одна сім'я. Настане день, і всі забудуть ці страшні часи, коли люди так сильно страждали через тих, хто грає в свої ігри. Чому повинні розплачуватися люди, за що? Хочете - грайте! Тільки між собою. А ми-то за що повинні страждати?

Щодо своєї заяви, що політики мають "сісти і домовитись", Лорак зазначила:

"Не потрібно шукати відповідей у артистів на ці питання. Відповідальність повинні нести політики. Конкретні люди, які є першопричиною ситуації, що склалася. Артист, на мій погляд, виконує об'єднуючу роль - ми вселяємо в людей надію, що все буде добре, своєю музикою і виступами. Ми закликаємо до любові і миру".

Також Ані Лорак, яка постійно гастролює в Росії з концертами, розповіла як бореться за мир в Україні: "Україна - моя батьківщина. Я її люблю, і любов ця - безумовна. Де б я не виступала - популяризую українську пісню, розповідаю про Україну за допомогою своїх пісень.

Я співаю про українську душу, про красу українського народу. Європа, Америка, країни СНД - куди б я не приїхала, відчуваю, як чуйно люди реагують на українські мої пісні (автором багатьох є я сама), без яких не обходиться жоден концерт.

У шоу "Кароліна" є блок, де розповідаю, звідки я родом, і співаю пісні Івасюка. Завдяки українській пісні люди наче ближче душею до мене, я відчуваю єднання в залі. Я буду служити Україні своєю піснею - так було і буде завжди. Українські пісні я не два роки тому співати почала - роблю це все своє життя. Мені здається, це і є мій вклад. Кожен повинен бути на своєму місці".

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...