"Отберут все и посадят": Активіст пояснив, чому мешканці Криму бояться повернення півострова в Україну

Окупаційна влада Криму залякує місцевих жителів тим, що при поверненні півострова до складу України у них все заберуть і позбавлять російської мови.

Вельдар Шукурджиєв. Фото: investigator.org.ua

Пропагандистська війна між РФ і Україною нагадує бій боксера-профі і дитини. Про це говорить кримський активіст Вельдар Шукурджиєв, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Окупанти говорили, що ніхто не втратить майно, гроші ... А Україна тим часом нічого не пропонує. І Росія користується цією ситуацією, розповідає, якщо прийде Україна, то вона відбере у вас і те, посадить того, російської мови не буде. І зароджується знову страх ... На цей раз вони бояться повернення в Україну", - говорить активіст.

"Якщо порівнювати якісь ідеологічні моменти з боку України і Росії, то пропагандистська війна між країнами нагадує бій професійного боксера і дитини. Створили "МінСтець". Набрали туди купу незрозумілих людей. Можливо, хороших хлопців і дівчат. Але це не професія! Якщо за два роки вони не змогли організувати трансляцію українських телеканалів і радіо на територію Криму", - нарікає Вельдар.

"Всі ці два роки дуже успішно транслюються всі російські канали з їх потужною пропагандою на територію всієї Херсонської області. Всі ці так звані прикордонні території вбирають російську пропаганду. Ложками, мішками їдять! І як наслідок ми маємо результати голосування на місцевих виборах.

Більшість беруть партії, які раніше були об'єднані в Партію регіонів. Скадовськ - стратегічне місто, портове, найбільш близьке до Криму. Так там 90% населення лягає з думкою, щоб Путін ввів війська, а вранці прокидається і біжить до віконця, дивиться - чи не ввів? І це при повному потуранні української держави", - зауважив Шукурджиєв.

"Сьогодні мені не зрозуміло, навіщо робити плакати "Крим - це Україна", з яких про це розповідають, при всій моїй повазі, Янковський або Богуцька (Ліза Богуцька - блогер, дизайнер; Олександр Янковський - генеральний продюсер" Чорноморської телерадіокомпанії ", - Авт .)?

Навіщо витрачати на них тисячі гривень? ці зусилля навіть не можна порівняти з тим, що Росія транслює на Скадовськ свої радіопередачі. Причому ці білборди розміщують в Києві і на Заході України. Навіщо вони там? вони потрібні на виїзді з Криму, в Херсонській області.

Тим, хто б в'їжджав, їм би постійно вони нагадували про анексію. і на тих плакатах повинні бути Сенцов, Кольченко, Афанасьєв, які дійсно сидять за Крим і за Україну", - підсумував він.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...